U trendu

Naslovne strane za utorak 22. avgust

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 22. avgust 2023. godine najviše pišu o neformalnom skupu Zapadnog Balkana u Atini, susretu predsednika Srbije i Ukrajine i o uspesima srpskih sportista.

ALO – Pod naslovom „Dominacija“ o uspesima srpske atletičarke Ivane Vulete i srpskog tenisera Novaka Đokovića. O prijavama za novčanu pomoć države za decu do 16 godine „Za dan i po prijavljeno pola miliona dece“.

BLIC – Važna odluka o najmlađem masovnom ubici na svetu „Dečaka ubicu izbacili iz ‘Ribnikara'“. Uskoro uvoz polovnih automobila iz SAD „Polovnjaci iz Amerike i do 25 odsto jeftiniji“. O Ivani Vuleti i Novaku Đokoviću koji su opet opčinili planetu u tekstu „Ma oni su neuništivi“.

VEČERNJE NOVOSTI – Vučić o današnjem susretu u Atini „Zelenski mi tražio da razgovaramo u četiri oka“. Kišnjev bez objašnjenja „Bregovića stopirali zbog Rusa“. Trener svetske šampionke u skoku u dalj kaže „Ivana u zaletu za Pariz“.

DANAS – Šta će biti sa zahtevima građanskog bunta „Srbija protiv nasilja“ od jeseni „Protesti u septembru ćekaju novi format“. Ministartvo prosvete poslalo dopis OŠ Vladislav Ribnikar „Prestati sa korišćenjem ulaza u školu iz Ulice kralja Milutina“. Košarkaš Vladimir Štimac o sukobu sa Milenijum timom „Nije bilo eksproprijacije, neovlašćeno kopaju po mojoj zemlji“.

INFORMER – „Susret Karlsona i Vučića gledalo 10 miliona ljudi“, piše list. Srpski teniser Novak Đoković o pobedi nad špancem „Zbog Alkaraza još nisam u penziji“.

KURIR – „Sastanak: Vučić danas u Atini sa Zelenskim u četiri oka“, o predstojećem sastanku lidera zemalja iz regiona. „Ivana i Nole“, o trijumfima srpske atletičarke Ivane Vulete i srpskog tenisera Novaka Đokovića.

NOVA – Centralna tema, Novak Đoković osvojio masters u Sinsinatiju „Herojski, od nokdauna do pobede“. Današnji sastanak lidera zemalja regiona u Atini najavljen kao još jedan „Dan D“ za Srbiju „Vučić ne može bez ‘kriza’, stvara ih svakih mesec-dva“.

POLITIKA – Vučić na neformalnom skupu Zapadnog Balkana u Atini „Nećemo odustati od nacionalnih interesa“. Danas počinje samit BRIKS-a u Johanesburgu „Kina za zaoštravanje prema zapadu, Indija protiv“. Priština nastavlja sa incidentima „I Srbi angažovani da guše mirne proteste“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar