U trendu

Nestorović: Nećemo ući u koaliciju ni sa kim

Lider pokreta „Mi, glas iz naroda“ Branimir Nestorović izjavio je da je taj pokret jednoglasno doneo odluku da neće ući u koaliciju ni sa kim na nivou Beograda, nikog neće podržati ni praviti kompromise.

„Nameće se dilema da smo odgovorni za sudbinu Beograda, mi ne možemo da prihvatimo odgovornost za probleme koje nismo kreirali“ rekao je Nestorović na konferenciji za medije.

Dodao je da mu se nije mi svidelo to da se pokret personalizuje i da će on lično doneti odluku.

Nestorović je rekao da je njegov pokret nastao spontano sa idejom da se spreči „franusko-nemački plan za Kosovo“, te da su se tad složili da ne mogu sarađivati ni s prozapadnom opozicijom, ni sa SNS-om.

Nestorović je jutros na TV Prva rekao da neće biti nikakvih koalicija, osim ako bude masovnih protesta. Jer, kako je rekao, ako počnu nasilni protesti u Beogradu, to bi bila „crvena linija“ za ulazak u vlast i podršku SNS-u i dodao da ne veruje da postoji „kapacitet za revoluciju“, ali da ne treba odbaciti tu mogućnost.

Tada je rekao da je „odmah isključio bilo kakav razgovor“ s listom „Srbija protiv nasilja“ jer oni, naveo je, „nisu opozicija vlasti već Srbiji“ i „mrze Srbiju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar