U trendu

Novi DSS i POKS zajedno na parlamentarne izbore kao koalicija NADA

Predsednici Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), Miloš Jovanović i Vojislav Mihailović potpisali su sporazum o zajedničkom izlasku na vanredne parlamentarne izbore u okviru koalicije NADA, saopšteno je danas.

Izborna lista će se zvati DR MILOŠ JOVANOVIĆ- NADA ZA SRBIJU- Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa – Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Vojislav Mihailović, navodi se u saopštenju.

Koalicija NADA formirana je u jesen 2021. godine „na principima dosledne borbe za nacionalne i demokratske ideje i vrednosti i kao takva opstala je u duhu dobrih odnosa i međusobnog poštovanja koalicionih partnera“.

„Srpska koalicija NADA jedina je nakon prethodnih parlamentarnih izbora opstala i u Narodnoj skupštini u okviru jedne poslaničke grupe, čime smo dokazali da nam nije interes bio samo prelazak cenzusa i osvajanje poslaničkih mandata, već i kontinuitet u delovanju koji je preko potreban srpskoj političkoj sceni“, stoji u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar