U trendu

Ristić (SviĆe): Nisam napao aktivistkinju SNS, slagali su javnost

Aktivista grupe „SviĆe“ Nikola Ristić negirao je danas navode potpredsednice Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Ane Brnabić da je napao aktivistkinju te stranke u beogradskom naselju Banovo brdo, i ocenio da je SNS manipulisala činjenicama i slagala javnost.

Ristić je za dnevni list „Danas“ kazao da se sve što se desilo vidi na snimku koji je SviĆe objavio u nedelju uveče.

„Organizovali su hajku na nas i slagali javnost. Nije bilo fizičkog kontakta, niti smo bilo koga napali. Pogotovo nije bilo nikakvog fizičkog kontakta, niti smo bilo koga gurnuli na ulicu“, rekao je Ristić.

Dodao je da je laž i verzija da su u pitanju bile dve žene, precizirajući da su to bili muškarac i žena, koji su se tvrdili da nisu iz SNS.

„Kad su shvatili koliko je to daleko otišlo u javnost zbog našeg snimka, onda su saopštili da smo napali dve žene, što je potpuna neistina“, naveo je Ristić.

Grupa „SviĆe“ je u nedelju objavila video snimak u kome aktivista Ivan Bjelić i Ristić snimaju aktiviste SNS, za koje su tvrdili da proveravaju poštanske sandučiće na Banovom brdu u Beogradu.

Nakon objavljivanja snimka, ragovala je i SNS saopštenjem u kojem su naveli da je na njihove aktiviste „verbalno i fizički nasrnuo“ Ristić dok su obilazili članove te stranke u kampanji „od vrata do vrata“ na Banovom brdu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar