U trendu

AMSS: Oprez zbog vetra, mokrih kolovoza i poledice

Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas vozače na poledicu na ulazu i izlazu iz tunela, preko mostova, na nadvožnjacima i u planinskim krajevima, a na jugu Banata i u Beogradu na jak jugoistočni vetar povremeno i sa olujnim udarima.

Slab sneg treba danas očekivati u planinskim predelima Timočke i Negotinske Krajine, i na Kopaoniku, dok će u ostalim krajevima kolovozi biti mokri zbog slabe kiše.

Na autoputu od petlje Novi Banovci do Bubanj Potoka od 9.00 do 15 časova za saobraćaj biće zatvorena zaustavna ili preticajna saobraćajna traka, zbog radova na sanaciji oštećenih elastičnih odbojnih ograda i bankina u srednjem pojasu autoputa.

Na mostu Gazela, u krajnjoj levoj preticajnoj saobraćajnoj traci, za danas su najavljeni radovi na otklanjanju nedostataka na novogodišnjoj dekoraciji, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Zbog radova na mostu preko Tamiša na regionalnom putu Čenta – Baranda, od danas do 14. decembra do 15 časova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

U Srbiji nema neprohodnih putnih pravaca, nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima, a putnička vozila bez dugog čekanja prolaze proceduru na graničnim prelazima.

Kamioni na graničnim prelazima čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu i Kelebiji dva sata, na Batrovcima četiri sata, a na Šidu sat vremena, naveo je AMSS.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.