U trendu

Beograd na vodi: Zbog dočeka izmenjen režim saobraćaja

BEOGRAD – Ove godine prvi put doček Nove godine na otvorenom biće organizovan i u Beogradu na vodi, pa će saobraćaj 31. decembra u tom delu grada funkcionisati po izmenjenom režimu.

Kako je saopšteno iz Belgrade na vodi, vlasnici vozila će morati da uklone svoja vozila iz Hercegovačke ulice, bočnih parkinga i sa parkinga Sava Play najkasnije do 14.00 sati u petak, 31. decembra.

Hercegovačka se za saobraćaj potpuno zatvara od 18.00 časova, a u novogodišnjoj noći saobraćaj i pešaci neće imati pristup novobeogradskoj obali Save od mosta Gazela do starog Savskog mosta.

I stari Savski most biće zatvoren za saobraćaj i pešake od 19.00 do 23.30 časova.

Nakon toga, pešaci će sa ovog mosta moći da uživaju u nesmetanom pogledu na spektakl sa Kule Beograd.

Gazela će takođe biti zatvorena za saobraćaj od 23:58 do sedam minuta posle ponoći, tačnije tokom lasersko-muzičkog performansa.

Ulaz na koncert za pešake biće moguć iz dva pravca – iz Hercegovačke ulice i sa Sava Promenade iz pravca Brankovog mosta.

Iz Belgrade Waterfronta preporučuju posetiocima koji dolaze svojim vozilima da se parkiraju u podzemnoj garaži Galerije, čiji će izlaz ka pravcu Kule Beograd biti zatvoren te će saobraćaj biti preusmeren na izlaz ka mostu Gazela.

Koncertni program, podsećaju, počinje u 20.00 sati nastupom Angelline, nakon čega od 21 sat sledi Coby.

Na binu u 22 sata stiže Saša Kovačević, dok će muzičar Goran Bregović nastupati od 23 sata do 1.00 sat posle ponoći kada će mu se pridružiti i Tifa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar