Članovi CarGo uplašeni za svoju sigurnost

Predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić izjavio je da su članovi tog udruženja uplašeni za svoju sigurnost.

On je u saopštenju naveo da su juče primećene dve osobe dok su snimala prostorije i ulaz u CarGo.

Jedan od članova udruženja naišao je i video dve osobe koje fotografišu ulaz u prostorije CarGo, a dok je stigao da obavesti predsednika udruženja i dok je on izašao, njih više nije bilo, navodi se u saopštenju.

„Onaj ko se šunja, skriva i neovlašćeno snima dobro ne misli. Možemo da se igramo mačke i miša, ali svi znamo da je ovde CarGo lovina, a samo možemo da prepostavimo ko vodi ovaj lov. Hajka na nas i mlade ljude iz dana u dan je sve opasnija“, rekao je Vučić.

Predsednik Udruženja CarGo upozorio je da su nakon svega što se desilo zaposleni i članovi CarGo uplašeni za svoju sigurnost i da se boje da ovo nije uvod u pripremu nekog opasnijeg scenarija.

„Neovlašćeno snimanje ne samo da je krivično delo, već sam zabrinut i kakva se poruka šalje mladima koji su odlučili da ostanu u Srbiji. Planiram porodicu, a kada se nešto ovako desi, razmišljam ko će da zaštiti mene, moju suprugu i porodicu, kao i sve ljude u Srbiji“, izjavio je Vučić.

Poručio je da je vladavina prava ključna stvar, a da tamo gde je nema, nema ni mladih ljudi niti budućnosti.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.