U trendu

Egzit: Life Stream od 3. do 6. septembra uživo preko Fejsbuk stranice

Egzit je danas predstavio ovogodišnji „Life Stream“ program koji će se održati od 3. do 6. septembra na mts Dance Areni koja će biti postavljena na brdu preko puta svoje originalne lokacije, a biće prenošen uživo putem Fejsbuk stranice.

„Life Stream“ će doneti, kako su ocenili u Egzitu, „udarnu prvu postavu globalnih i regionalnih muzičkih zvezda“.

„Program predvode vodeći akteri svetske elektronske scene. Uživo za DJ pultom biće tehno kraljica Charlotte de Witte i rezident kultnog Berghaina Ben Klock te virtuelno, putem specijalnog ekrana, kralj elektronske muzike, čuveni Carl Cox, Gremi dobitnik i višestruki osvajač titule za najboljeg svetskog DJ-a, Paul Van Dyk, kao i jedna od najvećih DJ zvezda današnjice Nina Kraviz“, navodi se u saopštenju Egzita.

Dodaje se da će na Petrovaradinskoj tvrdjavi biti Marcel Dettmann, DJ Tennis, Satori live, superpopularni hitmejkeri Ofenbach, Burak Yeter i Mahmut Orhan, te mlada zvezda u strelovitom usponu Ece Ekren.

„Posebno mesto u programu i na bini mts Dance Arene činiće izuzetna postava regionalnih elektronskih velemajstora medju kojima su Marko Nastić, Lag, Ilija Djokovic, Coeus, Space Motion i After Affair u specijalnom back 2 back setu sa Kristijanom Molnarom“, navodi se u saopštenju.

„Life Stream“ će u online prenosu putem zvaničnog sajta i facebook stranice Egzit festivala moći da prate milioni širom sveta, kojima će tokom programa biti predstavljene i brojne kulturne i turističke znamenitosti Novog Sada i Srbije.

„Life Stream“ će u partnerstvu sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija u septembru ući u svoju novu fazu delovanja.

Projekat, koji je pokrenut prošle godine i zajedno sa Zelenom R:Evolucijom, predstavlja najveći ekološki poduhvat Egzita do sada, saradnjom sa najvećom svetskom humanitarnom organizacijom proširuje opseg svog delovanja – pored zaštite okoline, ističe i problem okončanja ekstremne gladi za milione ljudi širom sveta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.