U trendu

Maskenbal za decu na Sava Promenadi

BEOGRAD – Maske, slatkiši, facepainting, radionice i raznovrsne zanimacije deo su maskenbala za decu koji će biti održan u nedelju, 27. oktobra, od 12 do 15 sati na Sava promenadi u Beogradu.

Uz maskenbal biće priređen i niz edukativno-kreativnih radionica, plesnih i muzičkih animacija i mnoštvo drugih zanimacija, navodi se u saopštenju kompanije „Beograd na vodi“.

Na šetalištu kraj Save za decu će biti postavljena i radionica za pravljenje maski, a mališani će imati priliku da se igraju i uz pomoć PlayMaisa – idealne igračke za razvijanje veština, motorike, kreativnosti i timskog rada.

Od delova te igračke moći će da naprave sve što požele, spajaju ih, seckaju komadiće, kotrljaju, lepe uz pomoć vode, oblikuju i odlično se zabave, navodi se u saopštenju u kom se dodaje da je za razvoj logičkog razmišljanja i učenje kroz igru tu Arćiplay radionica na kojoj će se graditi, slagati i uklapati delovi i stvarati novi oblici.

Klovn i facepainting učiniće atmosferu još veselijom, dok će mađioničar biti zadužen da iznova oduševljava mališane nesvakidašnjim trikovima.

Ovog puta, dodaje se u saopštenju, pripremljena je i posebna avantura za klince – potraga za slatkišima.

Tako će mališani moći da posete kafiće i prodavnice u okviru Beograda na vodi od Red Queen-a, Shop&Go-a, cvećare Flower Room do frizerskog salona Hairlovers i drugih objekata, gde će svoje korpe moći da napune slatkišima.

Maskenbal organizuje BrainOBrain dečija akademija, uz podršku kompanije „Beograd na vodi“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.