U trendu

Naslovna strana za petak, 20. januar 2017.

Dnevni listovi na naslovnim stranama od petka, 20. januara najviše pišu o sukobu lidera Nove Srbije Velimira Ilića sa premijerom Aleksandrom Vučićem a bave se i predsedničkim izborima kao i drugim društvenim i ekonomski temama.

ALO  –  Pod naslovom „Tadić ucenio Jeremića“ list piše da je bivši predsednik Boris Tadić traži funkciju od budućeg predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. List saznaje: „parlamentarnih izbora neće biti“. U tekstu „Obraz ko djon“ o razmiricama izmedju Velimira Ilića i premijera Vučića.

BLIC  –  U tekstu „Velja Ilić napao Vučiće, prelazi kod Jeremića“ o odluci lidera Nove Srbije Velimira Ilića da napusti vladajuću koaliciju. U tekstu „Raspisuje se konkurs za 11 direktora javnih preduzeća“ o nameri Vlade Srbije da uskoro objavi konkurse za izbor direktora javnih preduzeća.

VEČERNJE NOVOSTI  –  U tekstu „Ovo su napadači na Vučića“ o napadačima na premijera Srbije pre dve godine u Potočarima. U tekstu „Neredi na severu KiM su nedopustivi“ o razgovoru premijera Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel.

DANAS  –  U tekstu: „Velimir Ilić: Nemam više šta da pričam sa Vučićem“ o odnosima lidera Nove Srbije Velimira Ilića i premijera i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. U tekstu „Premijer razmišlja o brzoj pobedi“ o spekulacijama o datumu održavanja predsedničkih izbora.

INFORMER  –  O finansiranju predizborne kampanje za predsedničke izbore „Jeremić: Tajkuni mi daju milione“. Povodom neuspeha Novaka Djokovića u Australiji: „Izgubio sam, pa šta“.
 
KURIR  –  List piše da je počeo rat za mesto pemijera „Zorana: Ja ču biti premijer“. O dogovorima pred predsedničke izbore „Velja pravi koaliciju sa Jeremićem“.

POLITIKA  –  U tekstu „Zbog funkcije Velja zatvori koridor prema Vučiću“ o sukobu lidera Nove Srbije Velimira ilića i premijera Aleksandra Vučića. U tekstu „Akademce školujemo da odu, srednjoškolce da ostanu“ o kadrovskoj politici stranih kompanija koje rade u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše o tome da se Dragan Djilas vraća u politiku „Djilas se kandiduje na izborima u Beogradu“. Povodom osporavanja doktorata gradonačelnika Siniše Malog „Radulovićevi ljudi pakuju afere Malom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.