U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 5. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 5. avgust, pišu o slučaju hapšenja muškarca koji je drogirao decu svog brata u Novom Pazaru, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Madjarskoj, o imenovanju novog direktora beogradskog Ateljea 212 i o drugim temama.

ALO  –  „Američki specijalci pucali u Beogradu“, list piše da su se u Beogradu snimale scene za seriju Američke foke.

BLIC  –  „Umetnik koji je znao sve o našoj epohi“ je naslov vesti o komemoraciji slikaru Vladi Veličkoviću odrnoj u Skupštini grada Beograda. „Drogirao sina (3) i ćerku (6) svog brata“ o slučaju u Novom Pazaru.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Deci svog brata dao ekstazi“ o hapšenju u Novom Pazaru. „Poginula dvojica planinara“ o tragediji dvojice Beogradjana u Bosni i Hercegovini.

DANAS  –  „Preko leta, ispod žita, stigao novi direktor Ateljea 212“ o imenovanju novog direktora tog beogradskog pozorišta. Karikaturista Dušan Petričić o registrovanju udruženju gradjana „Samoodbrana“ za taj list „Nemamo ambicije da postanemo klasična stranka“.

INFORMER  –  Pod naslovom „SPS ucena ili Dačić premijer ili SPS ode u opoziciju“ piše da visoki funkcioneri te stranke traže pisanu garanciju da će šef te stranke Ivica Dačić biti mandatar nove vlade. „Grčki dečaci spasili Tadiju“, braća Leo (8) i Teo (10) u Pefkohoriju izvukli iz mora Tadiju Angelova(5) iz Ćuprije koji se umalo udavio.

KURIR  –  „Držite jezik za zubima“ list piše da vodje kriminalne grupe, čiji su članovi uhapšeni kad je zaplenjeno 800 kilograma kokaina kod Azorskih ostrva, pokušavaju da zaplaše porodicu oca i sina kojima su stavljene lisice na ruke u Šidu.

SPRSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Srbi, ništa od Evrope“ list piše da takvu poruku Evropska unija sada i zvanično šalje i da se Srbija okreće uniji sa Rusijom. Tekst sa izjavom kandidatkinje Radničke fronte Katarine Peović na izborima za predsednika Hrvatske o prilikama u toj zemlji „Srbi kod nas su kao Jevreji kod nacista“.

POLITIKA  –  O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Madjarskoj list piše pod naslovom „Pomogli su oko Interpola, molim ih da pomognu i oko Kosova“. „SNS najavio seču na lokalu, SPS bira nove potpredsednike“ – o najavljenim kadrovskim promenama na političkoj sceni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.