U trendu

Naslovne strane za nedelju 12. mart 2023. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju 12. mart 2023. godine podsećaju da su navršene dve decenije od ubistva premijera Zorana Đinđića, a pišu i o poseti predsednika države Aleksandra Vučića u Pčinjskom okrugu.

ALO – Ministar turizma i omladine Husein Memić govori za list „Kineski turisti se vraćaju u Srbiju“. „Uhapšne ubice Eskobara“, o ubistvu na benzinskoj pumpi u Rušnju.

BLIC – O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Pčinjskom okrugu „Vučić: Bez ZSO nema razgovora sa Prištinom“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ujedinjeni da sačuvamo našu Srbiju od nemarnih voda“, o Vučićevoj poseti Pčinjskom okrugu. Prenosi i izjavu ministra finansija Siniše Malog „Krećemo u obnovu 3.000 kilometara pruga i puteva“.

KURIR – Pod naslovom „Zašto“, list navodi da ni 20 godina od ubistva premijera Zorana Đinđića pravi nalogodavci nisu otkriveni. „S narodom“, o poseti Aleksandra Vučića Pčinjskom okrugu.

POLITIKA – Tema nedelje „20 godina od ubistva Zorana Đinđića“. O poseti Vučića Pčinjskom okrugu „Vučić: Pridružite se pokretu za budućnost naše dece“.

SRPSKI TELEGRAF – „Znam na šta sam se zakleo: Ja neću biti taj koji će priznati Kosovo“, list prenosi izjavu predsednika države Aleksandra Vučić tokom posete Pčinjskom okrugu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.