U trendu

Naslovne strane za nedelju, 20. mart 2022. godine

Beogradska štampa na naslovnim stranama za nedelju, 20. mart piše o četvrtoj dozi vakcine protiv korone, o ratu u Ukrajini i posledicama koje on ima na Evropu, kao i o drugim temama.

ALO – O otvaranju brze pruge od Beograda do Novog Sada i nastavku gradnje deonice do Budimpešte list piše pod naslovom „Sokolov let“.

BLIC – Intervju sa rediteljkom Milicom Kralj najavljen je naslovom „Ljudi sve više liče na robote“. O rusko-ukrajinskom ratu „Ključni dani za odbranu Kijeva“. O otvaranju brze pruge „Iz Beograda do Novog Sada za 33 minuta“.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu ministarke kulture i informisanja Maje Gojković „Teslina munja i na Mundijalu u Kataru“. O četvrtoj dozi vakcine protiv korona virusa „Kome i zašto treba i druga buster doza“.

KURIR – O dojavama o postavljenim bombama zbog kojih je više aviona sa letova od Beograda do Moskve vraćeno na aerodrom list piše pod naslovom „Pritisak na Srbiju“. O otvaranju prve brze pruge u Srbiji „Dan za istoriju“.

POLITIKA – Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović „U Srbiji nema praznih rafova“. O nestašici hrane i goriva kao o posledici rata u Ukrajini „Države lančano spuštaju rampe na izvoz“.

SRPSKI TELEGRAF – O otvaranju pruge Beograd – Novi Sad „33 minuta koja menjaju sve u Srbiji“. O upotrebi novog ruskog oružja i ratu u Ukrajini „Putin potegao krvavi bodež“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.