U trendu

Naslovne strane za nedelju, 23. oktobar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 23. oktobra najviše pišu o novoj Vladi Srbiji, a bave se i drugim temama.

ALO – Rasvetljen napad na sina bivšeg predsednika SRJ: „Darka Lilića tukao ubica s Ada Huje!“. Intervju, Slavica Djukić Dejanović: „Zbog rata sve više depresije“.

BLIC – „Naprednjaci i socijalisti odlučuju o imenima ministara“, o zasedanjima najviših stranačkih organa Srpske napredne stranke i Socijliastičke partije Srbije. List prenosi izjavu Ruskinje koja sa porodicom spas od rata našla u Srbiji, u tekstu pod naslovom: „Srbi ne ložite se: Vi za Ruse niste „‘bratski narod'“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Nasilnici i žrtve nisu samo poznati već i običan svet“, kaže zamenica tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Tatjana Le Ru. List prenosi izjavu selektora odbojkaša Poljska Nikole Grbića u tekstu pod naslovom: „Teško je viditi ekipu protiv moje otadzbine“.

KURIR – Ispovest bivšeg člana medjunarodne bande „Pink Panter: Krao sam jer je to bilo lakše nego da radim, sad se kajem“. Tenzije „Aljbin Kurti preti odlukom o tablicama“.

SRPSKI TELEGRAF – O tajnim adutima za pobedu u ratu „Skriveni aresenal Putina i Zelenskog“. Ispovest pevača Marka Bulata: „Žena me tukla, ali je volim i dalje!“

POLITIKA – List piše o tome da li je prošlo vreme knjige u tekstu pod naslovom: „Sad čitamo više jer listamo i „‘klikćemo'“. „U novoj Vladi biće 25 ministarstava“, tekst o sastavu novog kabineta Ane Brnabić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.