U trendu

Naslovne strane za nedelju, 29. januar 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 30 januar 2022. godine, pišu o dešavanjima na političkoj sceni Srbije, koroni, saobraćanjim nesrećama.

ALO – O teškim saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile na putevima u Srbiji list piše „Crni vikend šest mrtvih za 24 sata“. O dogovoru socijalista i naprednjaka koji će na izborima nastupiti sa dve liste ali sa jednim predsedničkim kandidatom „Vučić zajednički kandidat za predsednika“.

BLIC – „Sve što treba da znate o omikronu“, o rezultatima istraživanja. Za list govori predsednik DSS-a i predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović „Prioritet je da se oslobodimo partijske države“.

VEČERNJE NOVOSTI – Povodom otvaranja deonice autoputa od Preljine do Pakovraće „Senzori na led i sneg čuvaće vozače“. O saobraćajnim nesrećama u Predejanu i Kruševcu „Čertvoro mrtvih u tri udesa“.

KURIR – Pod naslovom „Horor“ list piše da je prvog dana vikenda na putevima u Srbiji u četiri saobraćajne nesreće poginulo petoro ljudi. O nastupu socijalista i naprednjaka na izborima „Dogovor“.

POLITIKA – Intervju sa komandantom 72. brigade za specijalne operacije Vojske Srbije Miroslavom Talijanom list najavljuje naslovom „Bratstvo specijalaca čuva bezbednost Srbije“. U temi nedelje list se bavi agresijom u političkoj borbi „Ulični bunt na štetu nacionalnih interesa“.

SRPSKI TELEGRAF – O teškoj saobraćajnoj nesreći kod Vladičinog Hana „Andjela povezla drugarice u smrt“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.