U trendu

Naslovne strane za petak, 21. april 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 21. april pišu o povećanom broju prijava nasilja u porodici u Srbiji, o sukobima u Sudanu i srpskim državljanima koji pokušavaju da napuste tu afričku zemlju, kao i o drugim temama.
ALO – „Skandal u školi, Kristijan predaje đacima“, o poseti Kristijana Golubovića beogradskoj osnovnoj školi „Đura Jakšić“.

BLIC – „Jezivo nasilje nad ženama na Vaskrs!“, o velikom broju prijavljenih slučajeva nasilja u porodici.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o srpskim državljanima koji pokušavaju da napuste Sudan „Stotinu Srba čeka spas iz pakla Sudana“. „Svetske vage će praviti u Valjevu“, o otvaranju nemačke fabrike „Bizerba“.

DANAS – Profesorka Fakulteta političkih nauka Aleksandra Krstić o napadima predstavnika vlasti na taj list zbog karikature: „Karikatura nas podstiče da vidimo da je ‘car go'“.

INFORMER – „Svaki treći nije otac svoje dece“, o potvrđivanju očinstva i rezultatima Instituta za sudsku medicinu. List piše o roku za formiranje Zajednice srpskih opština: „Eskobar dao ultimatum Kurtiju: ZSO do 2. maja“.

KURIR – List piše: „Jezivno svedočenje žene monstruma iz Mirijeva: Ostavio je svoju ćerku od sedam godina da 15 meseci sama živi u stanu“.

NOVA – O imovinskoj karti predsednika Republike Srpske Milorada Dodika „Dodik bi mogao da otplati više od pola duga Republike Srpske“. „Vučić progurao šefa obezbeđenja za komandanta elitne jedinice ‘Kobre'“, list piše da je odanost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preduslov za napredovanje u Vojsci Srbije.

POLITIKA – „Novo doba za Valjevo i za Kolubarski okrug“, list piše o otvaranju nemačke fabrike „Bizerba“. Intervju sa muftijom Islamske zajednice Srbije Mustafom Jusufspahićem: „Bajram je vreme za radost, zajedništvo i solidarnost“.

SRPSKI TELEGRAF – O poseti Kristijana Golubovića školi „Đura Jakšić“ u tekstu „Roditelji ogorčeni: Kristijan u školi priča o kriminalu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar