U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 20. mart 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u Ohridu i o predsedničkim izborima u Crnoj Gori.

ALO – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Ohridu „Nisam ništa potpisao jer Kosovo nije država“.

BLIC – „Kurti ljut što Vučić ništa ne potpisuje“ – piše list o pregovorima u subotu u Ohridu. „Ukleta Ada Huja“ – na Dunavu se prevrnuo čamac, troje mladih nestalo.

VEČERNJE NOVOSTI – „Crna Gora birala bez tenzija“ – o predsedničkim izborima. List objavljuje svoju analizu pregovora Vučić-Kurti pod naslovom: „Vučić izbegao zamku u Ohridu“.

DANAS – „Nema potpisa, Kosovo nije priznata država“ – rekao Vučić posle sastanka u Ohridu s Kurtijem. Tri godine epidemije izazvane korona virusom: „Panika i oprez prošli, a bolest je još tu“, piše list

INFORMER – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka sa Kurtijem u Ohridu „Nikad neću potpisati sporazum s ‘Kosovom'“.

KURIR – „Odgovorno“, list piše o rezultatima sastanka sa Kurtijem u Ohridu, koje je izneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

NOVA – „Vučić ponavlja: ‘Nisam potpisao’, a zna da se usaglasio s Prištinom“, o obrćanju predsednika Srbije posle sastanaka s premijerom Kosova. „Četvorica prijatelja upala u Dunav, jedan uspeo da se spase“, list špiše o nesreći kod beogradske Ade Huje.

POLITIKA – “ Jasno smo povukli crvene linije“, rekao je Vučić o sastanku u Ohridu s Kurtijem. „Crna Gora čeka predsednika u drugom krugu“ – o ishodu prvog kruga predsedničkih izbora.

SRPSKI TELEGRAF – Vučić o pregovorima u Ohridu „Menjali smo tekst čak 12 puta“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.