U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 9. jul 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama za ponedeljak, 9. jul, najviše pišu o akciji spasavanja dečaka iz pećine na Tajlandu, fizičkom obračunu vladika u manastiru Dubnica, kao i o konkursu Skupštine Srbije za sistem video-nadzora i postavljanje 11 kamera.

ALO  –  Pod naslovom „Vladike se vukle za brade“, list piše o sukobu vladika Atanasija Rakite i Filareta u manastiru Dubnica.

BLIC  –  „Dinkić kontroliše ministre za Mila“, nekadašnji lider G17 plus Mladjan Dinkić postao savetnik za ekonomiju predsednika Crne Gore Mila Djukanovića. „Od Zvezde pravimo Barsu ili Bajern“, kaže novi predsednik UO sportskog društva Crvena Zvezda Nebojša Čović. „Spasena četvorica dečaka“, o spasavanju dečaka zarobljenih u pećini na Tajlandu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „FIFA im oprostila krilaticu nacista“, hrvatski fudbaler Domagoj Vido i Vukojević prošli bez kazne zbog pokliča „Slava Ukrajini“. „Sjajan osećaj, iz pećine smo spasili četiri dečaka“, ronilac Ivan Karadžić o akciji spasavanja dečaka iz pećine na Tajlandu.

DANAS  –  „Maja Gojković glumi velikog brata“, o konkursu Skupštine Srbije za sistem video-nadzora i postavljanje 11 kamera. „Duguju radnicima preko milion evra“, o najavi pokretanja stečajnog postupka protiv Železnica Srbije.

INFORMER  –  „I Tramp je za podelu Kosova“, o poruci lobista iz Vašingtona. „Kinezi kupuju RTB Bor“, o tome da je kineska kompanija spremna da uloži sredstva u srpski rudnik.

KURIR  –  „Svedok saradnik razotkriva ubistva mafije iz Crne Gore“, o sukobu kriminalnih grupa u Srbiji u kojem je ubijeno 25 osoba. „Albanci napali Amfilohija, sprečeno krvoporoliće“, o incidentu na liturgiji u Ulcinju.

POLITIKA  –  „Izvučena četiri dečaka danas nastavak akcije“, o spasavanju zarobljene dece u pećini na Tajlandu. „Ne menja se selektor uoči Mundijala“, o učinku reprezentacije Srbije na svetskom prvenstvu u fudbalu iz ugla struke. „Izmedju dijaloga i promene formata“, o pregovorima Beograda i Prištine.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Srbiju bombardovali zbog tajnog projekta“, o razlozima bombardovanja 1999. godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.