U trendu

Naslovne strane za sredu, 24. avgust 2022. godine

Naslovne strane izdanja za sredu, 24. avgust 2022. godine pišu o poseti ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina Rusiji, o ratu u Ukrajini koji traje već šest meseci i drugim temama.

POLITIKA – O situaciji na Kosovu i Metohiji, „Koga će štititi KFOR na severu Kosmeta?“. Najava štrajka Unije sindikata prosvetnih radnika: „Školsku godinu ponovo započinju štrajkom“.

BLIC – Pola godine od rata u Ukrajini, „Šest meseci od početka ruske agresije na Ukrajinu – Dokle? Rat koji je promenio svet“. Situacija u Crnoj Gori nakon pada Vlade premijera Dritana Abazovića, „Ko je ko u Crnoj Gori“.

ALO – O sednici Predsedništva SNS koja će biti održana danas popodne a najavljeno je da će biti reči o mandataru za sastav nove vlade, list piše pod naslovom „Premijer“.

VEČERNJE NOVOSTI – O dijalogu Prištine i Beograda, „Amerika u Kosovskom čvoru – Vašington preuzima glavnu reč u dijalogu“. O slučaju Darka Šarića, „Šarićevi saradnici pod istragom – Tonu kokaina dopremili uz tovar banana“.

DANAS – List piše: „Sava centar prodat pre dve godine, ali i dalje na budžetu grada – Javno preduzeće bez posla i bez prihoda“. List o poseti ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina Rusiji: „Putin koristi Srbiju za svoje interese, a protiv srpskih“.

INFORMER – List prenosi da je počelo rušenje divlje gradnje na Avali „Zidali naselje pod tornjem“.

KURIR – Povodom osvajnja medalja na Evropskom atletskom prvenstvu, list piše u tekstu „Penzija“ da su Angelina Topić i Adriana Vilagoš sa 17 i 18 godina „obezbedile primanja do kraja života“.

NOVA – List piše: „Vulin u Rusiji, Vučićev prst u oko Evropi“. Potpredsednica Narodne stranke Sandra Rašković Ivić: „Ne bi me začudilo da se na proleće formira koncentraciona vlada“.

SRPSKI TELEGRAF – List o mandataru za sastav nove vlade piše: „Danas Dan D za Vladu Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.