U trendu

Naslovne strane za sredu, 26. januar 2022. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 26. januar 2022. godine, pišu o prelasku srpskog fudbalera Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus za 75 miliona evra, predstojećim izborima, odnosima unutar opozicije i o drugim temama.

ALO – „Novak na trening doneo darove s Ostroga“, o pripremama tenisera Novaka Djokovića. List prenosi svoja saznanja u vezi informacija o pripremi atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BLIC – „Vlahović u Juventusu za 75 miliona evra“, o transferu srpskog fudbalera Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus. „Može li nametanje Ponoša da sruši koaliciju“, o predizbornoj saradnji opozicione koalicije oko Stranke slobode i pravde i Narodne stranke.

VEČERNJE NOVOSTI – „Prvu dozu primi do 1.000 ljudi dnevno“, o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji. „Vlahović najskuplji naš igrač u istoriji“, o fudbaleru Dušanu Vlahoviću koji će iz italijanske Fjorentine preći u Juventus.

DANAS – „Na rečima svi i dalje za jedinstvo“, o odnosima unutar opozicije pred izbore u aprilu. „Srbija treća u svetu po višku smrtnosti“, list piše o najvećem zabeleženom povećanju broja umrlih u Srbiji u poslednjih 75 godina.

INFORMER – „Vlahović ide u Juventus za 75.000.000 evra“, o transferu fudbaleru Dušana Vlahovića.

KURIR – „Koga da tužite ako padnete na led i polomiti se „, o tome kako oni koji se povrede zbog leda na neočišćenim ulicama mogu da doviju nadoknadu. U tekstu o hapšenju kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, list pište pod naslovm „Belivuk pao zbog ženinog selfija“.

NOVA – „Litijum traže na još osam mesta“, spisak lokacija na kojima su u toku ispitivanja u potrazi za rudom litijuma u Srbiji. „Otrovi u vazduhu u Novom Pazaru i Valjevu prodiru direktno u krv“, naslov teksta o dva grada s najzagadjenijim vazduhom u zemlji.

POLITIKA – „Povećane zahile gasa u ‘Banatskom dvoru'“, list piše o zalihama energenata. „Srbija nikada nije išla ovakvom brzinom ka EU“, izjava premijerke Ane Brnabić.

SRPSKI TELEGRAF – „Kad dete s koronom da dovedete lekaru“, list piše o virusu korona kod dece. „Vlahoviću navijači prete smrću“, o problemima fudbalera Dušana Vlahoviću u Italiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.