U trendu

Naslovne strane za subotu, 1. avgust 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o epidemiji, sastavljanju nove Vlade Srbije i najavljenom moratorijumu na kredite gradjana.

ALO – „Srbin na moru u Hrvatskoj pretučen dok je deci kupovao sendviče“, piše list. „Petronijević novi ministar pravde“, naslov je teksta u koojem stoji da će iz prethodnog sastava Vlade ostati samo pet ministara.

BLIC – Istraživački tim Veterinarskog specijalističkog instituta u Kraljevu: „Pratimo kako se virus korona menja u Srbiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – O opcijama za sastav nove Vlade: „Polovina iz SNS ne bi u Vladu sa Dačićem“. O dozvoljenom minisu posle moratorijuma „Neće biti tri kamate u oktobru“.

DANAS – O javnim nabavkama: „Država ‘voli’ kola koja prodaju ljudi bliski SNS“.

INFORMER – „Srbin ide da slavi ‘Oluju’ “ – piše list povodom najave da će potpredsednik hrvatske Vlade Boris Milošević biti na proslavi u Kninu. Reprezentativac Gagona i fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga tvrdi: „Uvešću Zvezdu u Ligu šampiona“. List istražuje i „Kako nam je virus promenio život“.

KURIR – „Nova Vlada do kraja avgusta, postoje četiri opcije“, rekao predsednik Aleksandar Vučić. List takodje optužuje Junajted grupu za pritisak na Savet za borbu protiv korupcije.

POLITIKA – List donosi intervju sa epidemiologom Predragom Konom “ ‘Ujedinjeni protiv kovida’ daju mi vetar u ledja“. O presudi „Darku Šariću devet godina zatvora za pranje novca“.

SRPSKI TELEGRAF – „Dosije CIA o srpskim političarima“, list prenosi odlomke do sada navodno nepoznatih dokumenata obaveštajnih službi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar