U trendu

Naslovne strane za subotu 14. novembar 2020.

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za subotu, 14. novembar 2020. godine, pišu o novim epidemiološkim merama protiv širenja epidemije virusa korona, povišici plata u javnom sektoru, fudbalskoj reprezentaciji i o borbi protiv kriminala.

BLIC – „Zatvaranje noćnih klubova manja šteta od izgubljenih života“ o zajedničkom stavu medicinskog dela Kriznog štaba za suzbijanje zaraze virusom korona o merama protiv epidemije. „Smušeni ‘orlovi’ i smušeniji Tumba“ o igri fudbalske reprezentacije Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – O povišici u javnom sektoru „Za koliko će tačno porasti zarade“. O predlogu mera epidemiologa za sprečavanje širenja virusa korona „Zatvaranje kafića u 18 ili 21“.

DANAS – „Vakcine za kovid stižu, ali ne zna se kada“ prenose informacije koje su dobili od kompanije Fajzer u vezi sa nabavkom vakcina protiv virusa korona. Intervju sa bivšim predsednikom Srbije i sadašnjim predsednikom Socijal demokratske stranke Borisom Tadićem „Svi ministri iz Vlade su manje ili više nagradjeni za neki kriminal“.

POLITIKA – „Podzemlje ima kontakte u državnim strukturama“ o obračunu sa kriminalom koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Navode i da Srbija neće uvesti sankcije Belorusiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.