U trendu

Naslovne strane za subotu, 25. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 25. jun pišu o samitu lidera Evropske unije u Briselu, o iskazima u policiji ministra odbrane Nebojše Stefanovića i bivše državne sekretarke u MUP-u Dijane Hrkalović, o maloj maturi, predstojećem festivalu Egzit (Exit), ali i o drugim aktuelnim društvenim i političkim temama.

BLIC – List donosi tekst „Top 10 nastupa na Exitu“. O žrebu za Vimbldon u tekstu „Nole do Nadala preko Alkarasa“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Otvoreni Balkan stabilniji od zatvorene Unije“, piše list.

DANAS – List prenosi da se izvoz u Rusiju oporavlja nakon pada a da je uvoz zbog cene gasa 2,5 puta povećan, u tekstu „Šleper do Rusije koštao 3.000 evra, a sada 11.000“. O davanju iskaza Stefanović i Hrkalovićeve, pod naslovom „Predstava za javnost i pritisak na inspektora Milenkovića“.

INFORMER – List piše, „Gde u Srbiji možete provesti vikend i ceo godišnji odmor“. O optužbama koje je iznela bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović: „Dijana matirala Nebojšu – Podnela krivičnu prijavu zbog prisluškivanja Vučića“.

KURIR – List piše: „Na čistac – Policija Hrkalovićku ispitivala šest sati, a Stefanovića tri o prisluškivanju predsednika i vezama s mafijom“.

NOVA – List piše: „Papreno plaćeni putevi vode ka dužničkom ropstvu“. List donosi vodič za malu maturu: „Krajem juna testovi, sredinom jula upis“.

POLITIKA – „Stefanović i Hrkalović dali izjave o slučaju ‘Jovanjica'“, prenosi list. O Samitu EU-Zapadni Balkan „Izneverena očekivanja zapadnog Balkana na samitu u Briselu“.

ALO – List piše o iskazima bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović i aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića „Dijana potvrdila: Nebojša i Senta su imali skaj telefone“.

SRPSKI TELEGRAF – „Dijana šest sati pričala o Stefanoviću i malom Senti“, list piše o optužbama Dijane Hrkalović. O Samitu u Briselu list piše: „EU nas gura ka Kini i Rusiji“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar