U trendu

Naslovne strane za subotu, 29. april 2023. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama za subotu, 29. aprila, najviše pišu o dešavanjima na severu Kosova, o ljudima koji u Srbiji žive između bogatstva i siromaštva i kaznama koje je Evroliga, posle tuče, izrekla košarkašima Partizana i Reala iz Madrida.

NOVA – „Rerendum bi mogao da bude poraz Vučića“, ocenjuje lider Narodne stranke Vuk Jeremić. List piše ko su ljudi koji u Srbiji žive između bogatstva i siromaštva: „Decenija propadanja“.

DANAS – „Predsednik sebe vidi kao oca nacije koji doživotno vlada“, kaže akademik Dušan Teodorović. „Diktatura je jača nego kad je rušena Savamala“, prenosi list stav profesorke Ekonomskog fakulteta u penziji Danice Popović.

POLITIKA – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Kurti žuri da uvuče sever Kosova u sukob“. „Nezreli i nespremni za polazak u školu“, o rezultatima testa budućih pravaka.
BLIC – „Evroliga osakatila Partizan“, o kaznama posle tuče na košarkaškoj utakmici Partizana i Reala iz Madrida. List piše da Britanija dobija novog monarha, u tekstu pod naslovom: „Krunisanje posle 70 godina“.

INFORMER – List piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića: „Srbija neće u NATO“.

KURIR – O posledicama tuče na utakmici Partizana, pod naslovom „Kazne za tuču“.

ALO – „Do kraja godine veliko povećanje penzija“, prenosi list

SRPSKI TELEGRAF – O dešavanjima na Kosovu, pod naslovom „Kurti hoće da otvori most na Ibru“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Počeo udar na divlje taksiste kod aerodroma“, o akciji nadležnih na beogradskom aerodromu. „Kurti želi krvoproliće u Mitrovici“, o zahtevu albanskih odbornika u opštini Severna Mitrovica da se otvori most između te opštine i opštine Južna Mitrovica.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.