U trendu

Naslovne strane za utorak, 1. februar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 2. februar 2022. godine pišu o povećanju broja obolelih od omikron soja korona virusa, predizbornim temama, o rastu cena i o poseti svetskih zvaničnika regionu.

BLIC – Najjači udar omikrona „Deset puta više zaraženih nego u decembru“. U susret izborima „Istraživanje: Zec, Prelević i Šoškić bolje prošli od Ponoša i Tepić“ i „Dačić želi Nestorovića i Zavetnike na listi SPS“.

ALO – U tekstu „Srbima oteli svu imovinu, sada traže i pare“, o problemima Srba iz Hrvatske. List piše o sahrani novinarke i bivše supruge predsednika Srbije Ksenije Vučić.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da su cene nekretnina za godinu dana porasle do 16 odsto „Pomama za starim stanovima“. O statusu tenisera Novaka Djokovića na ATP listi posle pobede Rafaela Nadala na Australijan Openu „Trka je opet na početku“.

DANAS – List piše da je zbog nedovoljne proizvodnje električne energije država i dalje prinudjena da je nabavlja spolja „EPS spaljuje milione evra na uvoz struje“. O odnosu patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija prema Crnoj Gori „Patrijaršija izmedju litija i Vučića i Djukanovića“. Aktivista organizacije „Ne damo djedovinu“ Bratislav Simović pita „Zašto premijerka otvara auto-put za koji nisu platili zemlju“.

INFORMER – U tekstu pod naslovom „Zbogom“ o sahrani novinarke i bivše supruge predsednika Srbije Ksenije Vučić.

KURIR – „Srbija treba da ubrza reforme a EU da ispuni obećenja“, o stavovima austrijskog kancelara Karla Nehamera.

NOVA – List piše o kandidatu dela opozicije za predsednika Srbije Zdravku Ponošu „General koji sme u ‘rat’ sa Vučićem“. O aktivnostima rudarske kompanije koja želi da eksploatiše rudu jadarita u Srbiji „Rio Tinto i dalje kupuje parcele po Jadru, još tri upisali u petak“. O stanju na tržištu „Čeka nas eksplozija cena nakon izbora“.

POLITIKA – O tome da od korone sve više obolevaju najstariji „Glavni udar kovida 19 u narednih deset dana“. Šta donose izaslanici EU i SAD Miroslav Lajčak i Gabrijel Eskobar u Beograd i Prištinu „Zašto garanti briselskog sporazuma razvlašćuju ZSO“. O novoj spoljnopolitičkoj krizi: „Ukrajina podelila evropske desničare“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o sahrani novinarke i bivše supruge predsednika Srbije Ksenije Vučić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.