U trendu

Naslovne strane za utorak, 16. jul 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 16. jul najviše pišu o poseti predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji, o reagovanjima na pobedu tenisera Novaka Djokovića u finalu Vimbldona i o drugim temama.

ALO  –  „Makron: Srbija je u našim srcima, danas i zauvek“ o izjavi Emanuela Markona tokom posete Srbiji. „Kuzmić bio za volanom poršea“ o saobraćajnoj nezgodi košarkaša Ognjena Kuzmića.

BLIC  –  „Razgovori o investicijama i budućnosti dijaloga o KiM“ o poseti francuskog predsednika Srbiji. „Istrošio sam suze, spreman sam za bitku“ o izjavi Siniše Mihajlović povodom svoje bolesti.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Sile van Evrope ne mogu rešiti Kosovo“, list piše o poseti Emanuela Makrona Srbiji i prenosi izjave srpskih zvaničnika. „Federera preskače već naredne godine“, list piše o pobedi Djokovića u finalu Vimbldona.

DANAS  –  „Beogradski metro najvažnija tema“, list piše o poseti francuskog predsednika Srbiji. „Djilas: Nema nikakve istrage protiv mene“, list piše da je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas otišao u zgradu Policijske uprave za Grad Beograd kako bi bio saslušan povodom navoda državnih funkcionera da se protiv njega vodi istraga zbog poslova sa RTS-om.

INFORMER  –  „Makron razbio vojnu blokadu“ o kupovini francuskog oružja. „Novak stiže Federera do kraja 2020“ – list piše o uspešnoj karijeri Novaka Djokovića.

KURIR  –  „Makron Vučiću: Srbi i Francuzi su braća po oružju“, izjave predsednika Francuske Emanuela Makrona tokom prvog dana posete Srbije. „Skuplja registracija za starije automobile“ o poskupljenju registrovanja automobila.

POLITIKA  –  O poseti francuskog predsednika Srbiji list piše pod naslovom „Makron: Od bratstva po oružju ka zajedničkoj budućnosti“. „Bilo jednom na Vimbldonu“, list piše o pobedi Djokovića na teniskom turniru u Vimbldonu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Makronove tri poruke za Vučića“ pod tim naslovom list piše da je predsednik Srbije dobio bezrezervnu podršku Francuza za rešavanje gorućih tema koje odredjuju sudbinu naše zemlje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar