U trendu

Naslovne strane za utorak, 16. jul 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 16. jul najviše pišu o poseti predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji, o reagovanjima na pobedu tenisera Novaka Djokovića u finalu Vimbldona i o drugim temama.

ALO  –  „Makron: Srbija je u našim srcima, danas i zauvek“ o izjavi Emanuela Markona tokom posete Srbiji. „Kuzmić bio za volanom poršea“ o saobraćajnoj nezgodi košarkaša Ognjena Kuzmića.

BLIC  –  „Razgovori o investicijama i budućnosti dijaloga o KiM“ o poseti francuskog predsednika Srbiji. „Istrošio sam suze, spreman sam za bitku“ o izjavi Siniše Mihajlović povodom svoje bolesti.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Sile van Evrope ne mogu rešiti Kosovo“, list piše o poseti Emanuela Makrona Srbiji i prenosi izjave srpskih zvaničnika. „Federera preskače već naredne godine“, list piše o pobedi Djokovića u finalu Vimbldona.

DANAS  –  „Beogradski metro najvažnija tema“, list piše o poseti francuskog predsednika Srbiji. „Djilas: Nema nikakve istrage protiv mene“, list piše da je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas otišao u zgradu Policijske uprave za Grad Beograd kako bi bio saslušan povodom navoda državnih funkcionera da se protiv njega vodi istraga zbog poslova sa RTS-om.

INFORMER  –  „Makron razbio vojnu blokadu“ o kupovini francuskog oružja. „Novak stiže Federera do kraja 2020“ – list piše o uspešnoj karijeri Novaka Djokovića.

KURIR  –  „Makron Vučiću: Srbi i Francuzi su braća po oružju“, izjave predsednika Francuske Emanuela Makrona tokom prvog dana posete Srbije. „Skuplja registracija za starije automobile“ o poskupljenju registrovanja automobila.

POLITIKA  –  O poseti francuskog predsednika Srbiji list piše pod naslovom „Makron: Od bratstva po oružju ka zajedničkoj budućnosti“. „Bilo jednom na Vimbldonu“, list piše o pobedi Djokovića na teniskom turniru u Vimbldonu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Makronove tri poruke za Vučića“ pod tim naslovom list piše da je predsednik Srbije dobio bezrezervnu podršku Francuza za rešavanje gorućih tema koje odredjuju sudbinu naše zemlje.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike