U trendu

Naslovne strane za utorak, 3. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o optužnici protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, o dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima, a bave se i drugim sportskim i društvenim temama.

ALO – „Šifra šerif: Čovek iz vrha policije imao skaj telefon“, o detaljima istrage protiv Veljka Belivuka i pripadnika njegovog kriminalnog klana.

BLIC – „Svi detalji optužnice protiv Veljinog klana“ o tome za šta se tereti klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. U tekstu: „Naprednjaci ubedljivi, Djilas jači od Dačića u Beogradu“, o istraživanju javnog mnjenja agencije Faktor plus.

VEČERNJE NOVOSTI – „Svako imao svoj posao u krvavoj mašineriji“, o optužnici protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. „Vatrogasci odbranili Mokru Goru“ o požaru na toj planini.

DANAS – U tekstu „Vučićev predizborni ‘mito’ za penzionere“, o stavovima ekonomista o pomoći od 20.000 dinara penzionerima koju je za februar ili početak marta iduće godine najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „O napuštanju dijaloga samo uz zajedničku odluku“, list analizira da li će opozicija napustiti medjustranački dijalogog s vlastima koji se vodi uz posredovanje evroparlamentaraca.

INFORMER – List piše o uspehu srpskog strelca Milenka Sebića na Olimpijskim igrama u Tokiju „Sebiću bronza“. Podsećanje na godišnjicu proterivanja Srba iz Hrvatske u akciji „Oluja“ u tekstu „Sina su mi ubili jer je čuvao kuću“.

KURIR – Pod naslovom „Krvnik“, list piše o godišnjici akcije „Oluja“. O detaljima istrage protiv Veljka Belivuka i njegovog kriminalnog klana „Bolesno“.

POLITIKA – „Kolika je uloga stranaca u padu Belivukovog klana“, o hapšenju klana Belivuka i Miljkovića. „Dačić: Do kraja avgusta da pronadjemo rešenje“ o dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima bez prisustva evroparlamentaraca.

SRPSKI TELEGRAF – List navodi da objavljuje transkripte prisluškivanih razgovora iz 1995. godine „Prisluškivani razgovori o padu Krajine“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar