U trendu

Naslovne strane za utorak 4. maj 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 4. maj 2021. godine pišu o poboljšanju epidemiološke situacije, proslavi Vaskrsa, privodjenju 14 osoba u Hrvatskoj zbog pokliča „Ubij Srbina“, isplati novčane pomoći za gradjane Srbije, zahtevu Energetske zajednice da Srbija uvede takse na ugljenik i drugim aktuelnim temama.

BLIC – „Porfirije nas podsetio na patrijarha Pavla“, piše list. O odluci stručnjaka za imunizaciju „U Srbiji Fajzer i za decu stariju od 16 godina“.

VEČERNJE NOVOSTI – Prenose reči glavnog tužioca za zločine na KiM „Svedoci na meti, Priština krije dokaze od suda“. O proslavi Uskrsa „Poruke ljubavi i saosećanja na Vaskrs“.

DANAS – Pišu da je Energetska zajednica zatražila od Srbije da uvede takse na ugljenik „Jeftina struja vlastima važnija od ekologije“. O vakcinaciji „Fajzer najbliži vakcinaciji najmladjih“.

POLITIKA – „Hrvatska policija privela 14 osoba zbog pokliča ‘Ubij Srbina'“ o incidentu u Borovu u Hrvatskoj. „Polovina radnika ‘na crno’ posle kontrole dobila posao“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar