U trendu

Predat zahtev za gradnju kanalizacije u naseljima Voždovca

BEOGRAD – Predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić predao je zahtev za izgradnju sekundarne kanalizacione mreže za naselje Jajinci 1 i 2 i Kumodraž 1 i 2 u ukupnoj dužini oko 70 kilometara, koja će obuhavatiti više od 370 ulica.

„Opština je uradila projekat, a zahvaljujući Nacionalnom investicionom planu koji je predstavio predsednik Aleksandar Vučić dobili smo mogućnost da taj projekat i realizujemo. Sada smo zahteve za realizaciju predali ministru finansija Siniši Malom, koji je odvojio vreme i došao lično da se uveri kako teku radovi, da porazgovara sa građanima, da čuje koliko je važno da ovaj projekat realizujemo i ja mu se na tome zahvaljujem“, rekao je Savić, saopštila je opština Voždovac.

On je dodao da će biti urađen i projekat primarne i sekundarne kanalizacije i u ostalim voždovačkim naseljima kako bi se rešio višedecenijski problem stanovnika Voždovca.

„Zahvaljujući u uspešnoj konsolidaciji finansija i odgovornoj politici predsednika Srbije, stovreni su uslovi da se u narednih nekoliko godina potpuno promeni lice i Beograda i Srbije“, zaključio je Savić.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    ZA ZLOČINE VLASTI ZAHTEVAM OD VLASTI SRBIJE, DA URBANISTIČKE ZLOČINE, POLAŽU RAČUNE , GRAĐANIMA KONKRETNOGA DELAS SRBIJE, DA VLAST PORESKIM OBVEZNICIMA POLAŽE RAČUNE, ZATO OD MESNE ZAJEDNICE ,OPŠTINE , GRADA (BEOGRADA,NIŠA, NOVOG SADA,,…) MORA H I T N O , SA PRAVNOM REGULATIVOM UREĐENO.DOZVOLU ZA URBANISTIČKE PROJEKTE , BEZ D O Z V O L E VEČINE GRAĐANA ZABRANITI,TJ. USAGLASITI SA GRAĐANIMA. ZLOČINI NE ZASTAREVAJU , POGOTOVO ONI KOJI SE TIČU MEŠTANA , GRAĐANA, TJ. ONIH KOJI U DUŽEM VREMENU SU UPUČENI NA KORIŠČENJE ODREĐENOG PODRUČJA ŽIVLJENJA,…TRAŽIM PODRŠKU , INICIRAM PRAVNU REGULACIJU AKTIVNOG UKLJUČIVANJA SVIH GRAĐANA U URBANISTIČKA REŠENJA NA SVOM , KONKRETNOM PODRUČJU ŽIVLJENJA,KONTROLU TROŠKOVA ,…, DA ISKLJUČIMO GRAĐEVINSKI KRIMINAL , DA ISKLJUČIMO GRAĐEVINSKU MAFIJU !!! POMOZI BOŽE SRBIJI!

Napišite komentar