U trendu

Snoubord spektakl u Novom Sadu

NOVI SAD – Tradicionalno, četvrtu godinu za redom Udruženje „Friška gora“ okuplja sve zaljubljenike u ekstremne sportove na novosadskom otvorenom skijalištu.

Za dve nedelje, 21. decembra, na platou SPENS-a, počinje Avalanće Risk CITY JAM, dvodnevni događaj koji će u okviru svog programa ugostiti najbolje skijaše i bordere iz regiona i Evrope i pružiti priliku najmlađim Novosađanima da se oprobaju u zimskim sportovima.

Prvog dana, u petak 21. decembra, posetioci će uživati u svojevrsnom takmičenju velikana zimskih sportova i njihovim vratolomijama koji u Novi Sad pristižu iz svih Srbije i inostranstva.

Drugi dan, subota, 22. decembar rezervisan je za posetioce svih uzrasta, ali prvenstveno za najmlađe Novosađane. U magični ski svet, kroz City Jam KIDS program uvešće ih iskusni skijaši, borderi, kao i animatori i tako upotpuniti novogodišnje praznike.
Organizator zimskog zabavno – sportskog događaja Avalanće Risk CITY JAM je Udruženje „Friška gora“, uz podršku Pokrajinskih sekretarijata za sport i omladinu, privredu i turizam, gradskih uprava za sport i omladinu i privredu, OPENS (Novi Sad evropska prestonica mladih), SPENS i drugih partnera.

Iako ravničarski, Novi Sad je uspeo da prevaziđe i ovu barijeru te će na dva dana i ove godine postati pravi ski centar. Zavisnici od adrenalina pred sam kraj 2018. imaće priliku da osete duh ski centara i pripreme se za novu zimsku sezonu. Prošle godine, Novi Sad u drugačijem, belom ruhu, privukao je preko 5000 posetilaca.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.