U trendu

Tetura se, ispadaju joj epruvete i papiri: Snimljena pijana medicinska sestra u Nišu? (video)

Na portalu Južne vesti objavljen je snimak koji je napravio jedan Nišlija u Kliničkom centru u tom gradu na kom se vidi čudno ponašanje medicinske sestre.

– Na snimku koji je redakciji Južnih vesti dostavio zabrinuti građanin, vidi se žena u beloj uniformi, najverovatnije medicinska sestra, koja pacijenta, sudeći po onome šta govori, pokušava da odvede do laboratorije novog Kliničkog centra, ali se u tome ne snalazi. Tetura se, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osećala na alkohol – navodi niški portal.

Građanin koji je poslao snimak za koji sumnja da prikazuje pijanu medicinsku radnicu, zabrinut je za bezbednost pacijenata koji dolaze u Klinički centar, ali i za pouzdanost analiza krvi, s obzirom na to da epruvete završavaju na podu.

Novinarka Južnih vesti ovaj snimak juče je prosledila generalnom direktoru Kliničkog centra Zoranu Radovanoviću.

On je, kaže, tada prvi put pogledao video-snimak te rekao da ne zna o kojoj se ženi radi, kao i da nema načina da je identifikuje s obzirom na to da je lice skriveno, pa ne može da utvrdi da li je zaposlena u KC.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar