U trendu

U Beogradu dve nezgode, šestoro lakše povređeno

BEOGRAD – U Beogradu su se noćas dogodile dve manje saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređeno šest učesnika, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Ekipe te službe intervenisale su zbog nekoliko slučajeva intoksikacija alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Prema rečima dežurnog lekara, dežurale su 22 ekipe i jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 107 intervencija, od čega 15 na javnim mestima.

Tokom protekle noći su obavljena su ukupno 24 interklinička trasporta kovid pacijenata, a tri novozaražena pacijenta su dovežena na trijažu, a potom prebačeni na Infektivnu kliniku UKC i u Zemunsku bolnicu.

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su se žalili na različite simptome, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici raspitivali su su se za savete lekara zbog raznih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičari i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simpoma prehlade ili kovida.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar