U trendu

U izlogu Turističke organizacije Zaječara fotografije v.d. direktorke (FOTO)

U izlogu Turističke organizacije Zaječara, umesto turističkog info pulta, mape grada, umetničkih fotografija tog grada, Romulijane i manastira Suvodol, postavljene su privatne fotografije v.d. direktorke te ustanove Dragane Gogić Rajković, piše Glas Zaječara.

Pored porodičnih fotografija v.d. direktorke, u izlogu su se našle i njene fotografije sa lokalnim funkcionerima, prijateljicama ili saradnicama, a i neke „opuštenije“ slike.

Kako navodi portal, najneobičnija stvar koja se može videti jeste suvenir-jastučić, na kojem je Gogić Rajković prikazana u „umetničkoj instalaciji“, sa rukama koje nešto pokazuju i na kojoj izgleda kao da razgovara sa nečim.

Dragana Gogić Rajković nije odgovorila na pitanja te redakcije na koji način će te fotografije i jastučić unaprediti turističku ponudu grada, ko je finansirao izradu jastučića i šta će biti sa njima kada ona više ne bude v.d. direktora Turističke ogranizacije.

Ona je navela da „zainteresovanost sugradjana kao i drugih koji dodju“ u Zaječar govore da „suveniri iz TOGZ privlače pažnju“

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.