U trendu

SSP: U školama potrebno bolje osvetljenje, video nadzor i panik tasteri

Stranka slobode i pravde zatražila je danas da vlast uredi i osvetli sva školska dvorišta, da uvede video nadzor i panik tastere, kao i da kontroliše ulaz kako tamo gde se deca igraju ne bi mogli da ulaze dileri, kriminalci i nasilnici, a povodom incidenta u Osnovnoj školi „Ilija Grašanin“ u naselju Grocka kraj Beograda.

„Šta je tačno veliki problem za direktorku OŠ ‘Ilija Garašanin’ Ljiljanu Bošković Milojević, ako je manji incident kada jedno dete ubode drugo korišćenim špricem koje je pronašlo u blizini svoje škole“, upitao je predsednik lokalnog odbora SSP Željko Vagić.

On je naveo da Srpska napredna stranka umesto da ponudi rešenje, nastavlja da promoviše nasilje, kao što, kako je rekao, to rade predsednik opštine Grocka Pantelić i većnik Rajković.

„Danas je svakom dobronamernom čoveku jasno da nam deca neće biti bezbedna dok su na vlasti oni koji ne žele da se bore protiv nasilja. Izbori koji su najavljeni zapravo su borba za sigurnost i normalnost koju nam je ova vlast otela“, zaključio je Željko Vagić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar