U trendu

Amerikance zabrinulo proročanstvo: Hoće li Tramp postati predsednik? (video)

Poznata bugarska proročica Baba Vanga privukla je pažnju Amerikanaca uoči ustoličenja Donalda Trampa za predsednika, a koje bi se trebalo da se dogodi 20. januara.

Naime, portal International Business Times prisetio se njenih brojnih proročanstava, nazvavši je balkanskim Nostradamusom. Poseban naglasak bio je na onom koje se odnosi na predsednike. Prema njemu, Barak Obama trebao bi da bude poslednji predsednik SAD-a.

– Baba Vanga predvidela je nekoliko velikih svetskih događaja poput cunamija u 2004. godini, ekonomske krize u 2008., klimatskih promena… Iako je umrla 1996., postotak njenih procena bio je visok, pogodila je u 85 posto slučaja – pišu Amerikanci i dodaju: Bugarska proročica predvidela je i Obaminu pobedu rekavši kako će 44. predsednik SAD-a biti Afroamerikanac. Dodala je i kako će on biti poslednji predsednik. Doduše, nije poznato šta je tačno pod tim mislila. Možda da će doći do promene sastava vladavine u kom prestaje da postoji uloga predsednika – nagađa IB Times.

Na Vangina proročanstva nadovezao se i oskarovac, reditelj Majkl Mur, koji je još u avgustu predvideo Trampovu pobedu.

– Ništa od onog što se predviđalo uoči izbora nije se dogodilo, već upravo suprotno. U nedeljama ispred nas bi se moglo dogoditi nešto ludo i neočekivano. Možda Tramp jednostavno odustane i pre ulaska u predsednički ured. Svi govore kako je to nemoguće. Isto tako, mnogima se dogodilo da su prvi dan na novom radnom mestu shvatili kako su odabrali pogrešan posao – naglasio je Mur.

https://www.youtube.com/watch?v=1D0GjY_Xuto

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.