U trendu

Bild: Đokovic i Hamilton su kukavice

BERLIN – U istom danu nemački dnevnik „Bild“ objavio je dva komentara u kojima se bavi Novakom Đokovićem – jedan u kom se kritikuje obrazloženje suda u Australiji, a drugi ponašanje prvog tenisera sveta.

Dok komentator Marsel Saha smatra da je skandalozno obrazloženje odluke australijskog suda o proterivanju Đokovića, njegov kolega Helmut Ul Dojkovića je nazvao kukavicom.

Ul je stavio u istu ravan Đokovića i vozača Formule 1 Luisa Hamiltona navodeći da bi obojica vrhunskih sportista imali dosta toga da kažu, ali da ćute.

Naveo je da Đoković, koji inspiriše stotine miliona ljudi širom sveta, trebalo da se oglasi posle dešavanja u Melburnu, odnosno u slučaju Hamiltona u vezi poslednje trke u Abu Dabiju.

„Drhitimo i patimo za njima, radujemo se s njima. Oni pokreću naše emocije, postali su deo naših života. Najbolji teniser i najbolji vozač sveta. Nestali su, a imaju toliko toga da kažu. Oni ćute“, tvrdi Ul.

On smatra da bi, pošto se osećaju nepravedno tretiranim, trebalo da se oglase.

„Obojica su na nekom oblaku i veruju da lebde iznad svega. Međutim, zaboravili su da pogledaju dole, na svoje navijače. Na one koji plaćaju njihove rekete, njihovu modu, njihove sponzore. Zar njihovi fanovi nemaju pravo da čuju nekoliko reči objašnjenja i zašto njihovi idoli ne stoje na vrhu podesta i kasiraju milione?“, upitao je Ul.

On je konstatovao da je njiho iho povlačenje dipomatija, koje on smatra kukavičlukom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar