U trendu

Brak pred razvodom? Vilijam i Kejt zbog jedne manekenke kod terapeuta

Brak britanskog kraljevskog para, princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton nalazi se u krizi i ne bi bilo iznenađenje ako oni uskoro ne budu umeli da je prevaziđu.

Britanski mediji javljaju da su Vilijam i Kejt već nekoliko puta išli kod bračnog terapeuta ne bi li pronašli način da pređu preko prinčevog provoda koji je zimus imao u društvu jedne manekenke.

Vilijam je, naime, zimus išao bez Kejt na skijanje i tom prilikom paparaci su ga uhvatili u više navrata u klubovima kako pleše u društvu devojaka dok ona sedi kući s decom.

Kejt je, piše Radar online, bila toliko ljuta na muža da mu je poručila kako ovaj brak ne bi imao tako sigurnu budućnost da njih dvoje nisu kraljevski par u koji su konstantno uprte oči nacije.

Zato ga je naterala da krenu u bračno savetovalište.

Izvor blizak Radar online-u tvrdi da Vilijam i Kejt u javnosti glume da su srećni i da su prevazišli „zimski problem“ ali je to daleko od istine.

2 komentara
  1. Viktor Rotmiler

    Kejt,supruga Princa Vilijema,mora da shvati,da on ne moze celog svog zivota,samo sa njom,imati seksualane odnose.Muskarcima,da bi bili zdravi fizicki i mentalno,treba s vremena na vreme,da promene seksualnu partnerku.Ukoliko ona to ne moze da prihvati,neka se razvede i uda za nekog,ko ce „trcati“ za njenom zadnjicom,i biti srecan,kada mu ona dozvoli, da udje u njen krevet.Zene moraju vec jednom da shvate,da su muskarci muzjaci,kojima treba vise zenki za parenje.Koja zena to ne shvati na vreme, ona je jadnica,i nema joj spasa.

    1. Anonimni

      Stvarno, najveca glupost koju sam ikada cula, nemogu da prestanem da se smijem.

Napišite komentar