Cvijanović: Srbija da nastavi putem razvoja i prosperiteta

BANJALUKA – Predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, povodom Sretenja – Dana državnosti Srbije, sa željom da Srbija nastavi putem razvoja i prosperiteta.

„Zadovoljstvo mi je da povodom Sretenja – Dana državnosti Srbije, Vama, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, u svoje i u ime građana Republike Srpske, uputim najsrdačnije čestitke, sa željom da Srbija nastavi putem razvoja, prosperiteta, te jačanja svog regionalnog i međunarodnog položaja“, istakla je Cvijanovićeva, prenosi Srna.

Predsednica Srpske izrazila je uverenje da će ekonomski razvijena i politički stabilna Srbija ostati najsnažiji oslonac Republike Srpske, te da će i ubuduće negovati svoje institucionalne veze i bratske odnose na dobrobit svih građana, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike.

„Ponosni smo na Srbiju koja pamti svoju slavnu prošlost, hrabro koračajući u budućnost i gradeći moderno društvo na temeljima demokratskih tekovina savremenog sveta, kao i bogate slobodarske tradicije srpskog naroda“, navela je Cvijanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.