U trendu

Daljinomer za snajper i teleskop pronađeni blizu zatvora

PODGORICA – Daljinomer za snajper i teleskop pronađeni su između Istražnog zatvora i Zatvora za kratke kazne, pišu podgoričke Vijesti pozivajući se na više izvora.

Prema ovim nezvaničnim informacijama, pritvorenicima je izdato naređenje da se ne približavaju prozorima.

Dodaju da su teleskop i daljinometar pronađeni tokom vikenda i da od tada policija istražuje kako su tu dospeli, odnosno da li je planirana likvidacija nekog od zatvorenika.

Prema nezvaničnim saznanjima lista iz Uprave policije (UP), ta bezbednosna institucija juče je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija obaveštena da su njihovi službenici prilikom obilaska spoljašnjeg kruga pronašli durbin na tronošcu.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu, koji se, kako se navodi, izjasnio da u tom događaju nema elemenata krivičnog dela.

Pronađeni predmet biće predmet veštačenja, a iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija pojačali su mere obezbeđenja, rečeno je Vestima nezvanično iz te institucije.

Podsećaju da je pre šest godina, Kotoranin Dalibor Đurić (34) preminuo od posledica ranjavanja snajperom u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, dok je šetao zatvorskim krugom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)