U trendu

Dep nastupio na koncertu u Šefildu usred suđenja sa Herd

LONDON, 30. maja (Rojters) – Holivudska zvezda Džoni Dep koji čeka presudu u slučaju za klevetu u koji su umešani on i njegova bivša supruga glumica Amber Herd, pojavio se na bini na rok-koncertu u engleskom gradu Šefildu na opšte iznenađenje publike, preneo je danas Rojters.

Navodi se da je u nedelju uveče Dep izašao na binu sa engleskim gitaristom Džefom Bekom kako bi izveo niz muzičkih obrada, uključujući i „Isolation“ Džona Lenona, pesmu koju su zajednički objavili pre dve godine.

Depovi fanovi su na Instagramu i Tviteru podelili svoje stavove o pojavljivanju američkog glumca na sceni, u kojima su izrazili čuđenje što je to uradio usred suđenja.

Inače, porotnici u Virdžiniji razmatrajući tužbe za klevetu i Depa i Herd prekinuli su suđenje u petak bez donete presude, ali će postupak biti nastavljen u utorak nakon američkog praznika Dana sećanja.

Rojters podseća da je Dep tužio bivšu suprugu Amber Herd za klevetu i da je tražio 50 miliona dolara na ime odštete, dok je glumica podnela protivtužbu tražeći 100 miliona dolara zbog toga što joj je, kako je navela, Dep uništio reputaciju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.