U trendu

Devojčica (11) rodila bebu, a otac je tinejdžer s kojim je U SRODSTVU

Užasna zlodela sedamnaestogodišnjeg tinejdžera iz Sent Luisa, u američkoj saveznoj državi Misuri, otkrivena su igrom slučaja. Osoblje bolnice obavestilo je policiju nakon što je njegov otac u utorak prošle nedelje doneo novorođenče u bolnicu i servirao im neverovatnu priču.

Francisko Havijer Gonzales-Lopez rekao im je da mu je neko ostavio bebu ispred ulaznih vrata. Dete je još imalo pupčanu vrpcu i bilo je hipotermično, izvestila je televizija KSDK.

Kada mu je policija istog dana pokucala na vrata, Amerikanac je ispričao istinu: otac deteta je njegov sin Norvin Leonidas Lopez-Kante (17), a majka jedanaestogodišnja devojčica iz komšiluka. Francisko je, međutim, odlučno poricao da je znao za seksualno zlostavljanje devojčice i trudnoću. Sve je navodno saznao tek kada se iznenada porodila.

Amerika šokirana priznanjem

Kasnije, prilikom saslušanja, Norvin je priznao da je godinu dana oko dva puta nedeljno, ukupno oko oko sto puta, silovao devojčicu, s kojom je u srodstvu i koja se porodila u kadi. I otac i sin su uhapšeni i nalaze se u pritvoru, prenosi „Njujork post“.

Sin i otac
Protiv tinejdžera je podignuta optužnica zbog teškog seksualnog zlostavljanja, silovanja i incesta. Njegovom ocu Francisku Gonzalesu preti pokretanje postupka zbog ugrožavanja bezbednosti deteta. Povrh svega, ilegalno boravi u Sjedinjenim Državama, odakle je ranije već bio proteran.

(Blic)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.