U trendu

Direktor Montekarga CG pozvao građane da podrže Vučića

PODGORICA – Predsednik Odbora direktora crnogorske državne železničke kompanije Montekargo, Miroslav Brajović, pozvao je sve građane koji imaju zakonsko pravo da povodom izbora u Srbiji izađu u nedelju na određena biračka mesta u Crnoj Gori i glasaju za predsednika i lidera SNS Aleksandra Vučića.

Parlamentarni i predsednički izbori u Srbiji održavaju se u nedelju 3. aprila, a građani Srbije će moći da glasaju na pet biračkih mesta u Crnoj Gori.

Istog dana biće održani i lokalni izbori u 12 opština i dva grada, uključujući Beograd.

U obraćanju Brajovića, koje je prosledio medijima, u kojem se Vučiću obraća sa „uveženi predsedniče“ i „gospodine“, navodi se:

„Nisam se ustručavao da Vam se obratim kad je prestala da saobraća redovna železnička linija Beograd – Bar, a koja je već sutrašnjim danom bila pokrenuta, železničkom trasom Beograd – Kraljevo – Požega – Bar“.

Nije se, kaže, ustručavao da se Vučiću obrati kada je na svetskom tržištu bila najezda kupovine respiratora, da „pomognete građanima Crne Gore, što Vi i uradiste, ali što drugi odbiše to njima na savest, ako u opšte imaju savesti“.

„Nisam se ustručavao da Vas zamolim za pomoć u dopremanju vakcina protiv KOVID-19, koje Vašom zaslugom stigoše u Crnu Goru. I da ne beše od naše strane toliko gordosti, da ne kažem pameti, moglo je biti na desetine hiljada“, naveo je.

Podseća da se nije ustručavao da zamoli Vučića za pomoć opstanka „jedne naše državne kompanije, koja ista zahvaljujući Vama beleži velike rezultate i ubrzo će postati jedna od glavnih karika u ekonomskom razvoju Crne Gore“.

„Nisam se ustručavao moliti Vas za pojedine građane Podgorice i moje Zećane da im se ukaže lekarska pomoć u gradu Beogradu, što Vi nikad ne odbiste, već Vašom humanošću pružiste unesrećenim ruku pomoći i isti se Vašom zaslugom vratiše zdravo i veselo njihovim domovima“.

Brajović kaže da Vučića nije molio za brašno, ulje i ostale namernice, gde se iz pojedinih krugova može čuti da građani Crne Gore mogu ostati bez istih.

„Nikad Vas nisam molio i neću Vas nikad predsedniče Srbije, gospodine Aleksandre Vučiću za to moliti jer Vas poznajem bolje od svih i znam da će građani Crne Gore imati neophodno sve što budu imali i građani Srbije“, naveo je Brajović i istakao:

„Danas se ponovo ne ustručavam da pozovem, ali ovoga puta ne Vas, već sve građane koji imaju zakonsko pravo da izađu u nedelju na određena biračka mesta u Crnoj Gori, daju podršku Vama predsedniče Vučiću, ne zbog samog Vas nego zbog svih nas, koji žele svojoj državi bolji prosperitet, a samim tim i bolju budućnost građanki i građana Crne Gore“, prenele su podgoričke Vijesti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.