U trendu

DP: Đukanoviću inspekcija naredila da sruši nelegelne objekte u Nikšiću

PODGORICA – Demohrišćanski pokret saopštio je da je saznao da je Urbanističko-građevinska inspekcija u Crnoj Gori, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima, naredila odlazećem predsedniku Milu Đukanoviću da sruši svoje nelegalno izgrađene objekte u Nikšiću

Iz tog pokreta su naveli da je građevinski inspektor dao rok od 20 dana odlauećem predsedniku Crne Gore da ukloni objekte u nikšićkom naselju Kočani, jer su u suprotnosti sa važećim Prostorno-urbanističkim planom opštine Nikšić, preneo je RTCG.

„I na ovom primeru može se videti ko je vladao Crnom Gorom tri decenije, ko je do juče bio predsednik, a o pojedinim ljudima iz njegovog okruženja već više od dve godine bave se policija, sudstvo i tužilaštvo“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da građani, pa i onih 40 odsto koji su glasali za Đukanovića, „sada mogu jasno da vide, ako već do sada nisu, ko je kršio zakon i kako je to radio“.

„I što je najvažnije, mogli su da vide koliko je Milo Đukanović poštovao crnogorske institucije za koje se, prema njegovim rečima, najviše zalagao, navodno ‘braneći Crnu Goru'“, objavio je Demohrišćanski pokret.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar