U trendu

Dramatično pismo kraljici: Bojimo se da bi naša Megan mogla završiti kao Princeza Dajana

Zvuči neverovatno, ali brat Mehan Markl napisao je pismo kraljici Elizabeti moleći je da pazi na njegovu sestru, jer on i porodica Markl strahuju da bi Megan mogla doživeti istu sudbinu kao i princeza Dajana, ako se ne uspe prilagoditi kraljevskoj porodici.

Kako javljaju mediji, pismo u kom Tomas Jr. od Kraljice traži da zaštiti njegovu sestru napisano je rukom, a ton pisma vrlo je emotivan. On upozorava da Megan u društvu kraljice čačka nos, te da se to Kraljevskoj porodici verovatno neće svideti i da bi na kraju moglo završiti tragično.

– Megan je imala san da jednog dana bude princeza poput Dajane…Bilo bi tužno videti da se njeni snovi raspadaju, ako se ona ne uspe prilagoditi novoj ulozi i bude prisiljena da napusti kraljevsku porodicu – napisao je u pismu Tomas Markl Jr.

Tomas Markl Jr, u svom pismu ni manje ni više, poziva kraljevsku porodicu da razgovara s njim i da će im on navodno objasniti neke stvari u vezi Vojvotkinje od Saseksa.

Oni koji poznaju porodicu Markl i brata  lepe Megan, tvrde da on u suštini uživa u činjenici da sramoti i ismejava svoju sestru, uživajući takođe u tome da kraljevsku parodicu dovodi u nezgodnu situaciju, u tolikoj meri da Bakingemska palata nema odgovor na njegove izjave i postupke, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar