U trendu

DŽonson pomešao beleške tokom govora

LONDON – Britanski premijer Boris DŽonson nakratko je danas ostao bez reči kada je na trenutak pomešao svoje beleške tokom govora, pre nego što je počastio poslovne lidere anegdotom o svojoj nedavnoj poseti tematskom parku “Pepa prase”.

Pretražujući svoje beleške, DŽonson je uzdahnuo i više puta rekao “izvinite”, nakon što je nakratko prekinuo svoje obraćanje Konfederaciji britanske industrije u severnoj Engleskoj, prenosi agencija Rojters.

Nakon toga je počeo da govori o tehnološkim jednorozima, a zatim o poseti tematskom parku “Pepa prase”, zasnovanom na dečjoj animiranoj TV emisiji o ružičastoj svinji i njenim prijateljima i porodici.

“Juče sam otišao, kao što bi svi trebalo, u svet Pepa praseta. Sviđa mi se. Svet Pepa praseta je vrsta mesta koja mi se dopada: ima bezbedne ulice i disciplinu u školama”, rekao je DŽonson poslovnim rukovodiocima.

“Ko bi poverovao da će svinja koja izgleda kao fen za kosu, svinja koju je BBC odbio, sada biti izvezena u 180 zemalja sa tematskim parkovima kako u Americi tako i u Kini?“, rekao je DŽonson.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.