U trendu

Epstajnova žrtva optužila princa Endrjua

LONDON – Navodna žrtva američkog milijardera Džefrija Epstajna, koja tvrdi da je bila prisiljena na seksualni odnos sa britanskim princem Endrjuom, optužila je ovog člana britanske porodice rekavši da „dobro zna šta je radio“ i da se nada da će on to priznati.

Princ Endrju bio je dugogodišnji prijatelj Epstajna koji se ubio u njujorškom zatvoru gde je bio zbog otpužbe za seksualnu trgovinu maloletnicama.

Princ Endrju je negirao da zna za Epstajnovo kriminalno ponašanje i naveo da je zapanjen zbog optužbi više žena na Epstajnov račun.

„On zna šta je radio i može da svedoči o tome“, rekla je Virdžinija Gofri koja je kao 15-godišnja devojka radila u klubu Mar-a-Lago, sada predsednika SAD Donalda Trampa, prenosi AP.

Tvrdi da je išla Epstajnovim privatnim avionima na njegova imanja u Novo Meksiko, Američka Devičanska ostrva, u Pariz i Njujork i da je imala ugovoren seks u Londonu i još negde sa princom Endrjuom.

Ona je u utorak svedočiila u sudnici gde su Epstajnove žrtve imale priliku da iznesu svoju priču u slučaju Epstajna koji se zatvora posle njegovog samoubistva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.