U trendu

Haos u avionu: Razbila svom momku laptop o glavu, pogledao drugu (video)

Šokantan snimak iz aviona na kojem može da se vidi kako je ljubomorna žena razbila laptop udarajući svog dečka po glavi ugledala je svetlost dana. Razlog za svađu je kako se navodi to što je muškarac pogledao drugu ženu u avionu.

Stjuardesa je očigledno ljutitu devojku pokušala smiriti i upozorila je da prestane da psuje jer se iza nje nalazi dete, na što se pobesnela žena nije obazirala.

Kad je osoblje aviona muškarca zamolilo da se premesti na drugo sedište, kako bi smirilo situaciju, ljutita žena je posve izgubila kontrolu, požurila za njim i počela ga da ga udara po glavi laptopom.

Nakon što su uspeli da ih razdvoje, jedan stjuard joj je rekao da će biti optužena za napad, na što je ona odgovorila: „Ok, baš me briga“, prenose mediji.

3 komentara
  1. bambi

    Nephodno je intezivirati akciju Stop nasilja prema zenama. Muskarce treba tuci ne samo laptopovima vec i varnjacama i kutlacama! Nad muskarcima se zene moraju ponasati grubo i svaki muskarac mora dnevno biti pretucen po nekoliko puta ukoliko zelimo da imamo cvrstog i jakog muzjaka.

  2. Anonimni

    Trebalo je ludu zenu zakljucati u klozet dokavion ne sleti.

  3. Nataša Gajić

    uuu… jest’ joj momak… „nafrakanojsisojki“ što pravi nered u avionu (sram joj bio!) hehe dobro jutro rođosuuuu….

Napišite komentar