U trendu

Horor: Planinari naišli na medveda koji jede čoveka

Planinarenje u Nacionalnom parku Great Smoky Mountains na granici Tenesija i Severne Karoline pretvorilo se u pravi horor za grupu planinara.

Dok su šetali delom parka koji se nalazi u S. Karolini skupina je prošla pored nečega što je izgledalo kao napušteni logor za kampovanje. Pogledali su naokolo, a onda su primetili i medveda kako se hrani nad lešom, piše Njujork Post

Na tom mestu nije bilo signala pa su krenuli u potragu za istim kako bi pozvali rendžere, a oni su oko ponoći stigli na mesto događaja i potvrdili kako se radi o preminulom muškarcu. I rendžeri su naišli na medveda kako se hrani nad telom. Identitet muškarca ubrzo je postao poznat, a radi se o 43-godišnjem Patriku Maduri iz Ilinoja.

Taj deo Nacionalnog parka zatvoren je za javnost dok policija vrši uviđaj, a iz samog parka upozorili su posetioce da izbegavaju prilazak medvedima na manje od 50 stopa udaljenosti.

U slučaju da medvedi krenu prema njima, treba ostati smiren, ne trčati, već se polako udaljavati od medveda gledajući u njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.