U trendu

Kćerka predsednika zbog ove fotografije osramotila porodicu (foto)

Kćerka kirgistanskog predsednika Almazbeka Atambajeva našla se na meti kritika nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj doji svog sina.

Alija Šagijeva (20) je najmlađa kćerka predsednika Atambajeva koji je na tu funkciju došao 2011. godine, a za svog supruga Konstantina udala se u oktobru i šest meseci kasnije rodila njihovo dete. Ona nije komentarisala svoju trudnoću dok nije objavila fotografiju na kojoj pozira samo u donjem vešu sa trudničkim stomakom.

Stanovnici Kirgistana, u kojem živi 75 posto Muslimana, nisu baš pozitivno reagovali na fotografije koje mlada majka objavljuje. Prvo su joj zamerili zbog fotografije kojom je pokazala svoj stomak zbog uverenja kako žena ne bi trebala da pokazuje svoje telo, a još manje im se svidela fotografija na kojoj doji svog novorođenog sina.

– Žao mi je tvog supruga i oca. Sramota je da oni nemaju autoritet nad tobom, da su dopustili da se tako oklizneš. Ako te podržavaju u ovome, to znači da su oni sada pseudonim – napisao joj je jedan korisnik Instagrama.

Ona kaže kako je fotografijom želela da skrene pažnju na svrhu ženskih grudi i onoga šta bi one trebale da predstavljaju.

– Još davno su ljudi zaboravili pravu svrhu ženskih grudi i pretvorili su ih u objekat koji zadovoljava muške oči – smatra ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)