U trendu

Knežević uputio pismo podrške Stoilkoviću

PODGORICA – Predsednik DNP i jedan od lidera Demokratskog Fronta, Milan Knežević, poslao je pismo podrške lideru Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivanu Stoilkoviću, sa željom da ta stranka sa svojim koalicionim partnerima ostvari izuzetne rezultate na predstojećim lokalnim izborima, 17. oktobra.

Knežević je izrazio ocekivanje da će srpski narod u Severnoj Makedoniji ovom političkom bloku iskazati nepodeljenu podršku, što će, kako ističe, predstavljati garant boljeg života srpskog naroda, ali i boljeg suživota svih građana Severne Makedonije kao multinacionalne i multikonfesionalne države.

„S obzirom na činjenicu da si dosad i lično afirmisan kao autentičan pobornik građanskih i nacionalnih prava Srba u Severnoj Makedoniji, uveren sam da će to birači i ovog puta znati da prepoznaju, imajući u vidu kontinuirane napore DPSM, još od godine njenog osnivanja (1992), na afirmaciji društvene i kulturne misije Srba u Severnoj Makedoniji, kao tradicionalno dobrosusedskoj državi Republike Srbije“, napisao je, između ostalog, Knežević u pismu objavljenom na fejsbuk stranici njegove stranke.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.